Η καθημερινή κατανάλωση καφέ αποφέρει με επιστημονικά τεκμηριωμένα στοιχεία, ωφέλη στον οργανισμό μας, όπως μειωμένο κίνδυνο για διαβήτη, άνοια, έμφραγμα,  εγκεφαλικό, καρκίνο, κ.α.

0
0
0
s2smodern

Τελευταία έχουν καθιερωθεί οι "παγκόσμιες ημέρες" για οτιδήποτε συμβαίνει γύρω μας, οπότε δεν μας προκαλεί εντύπωση ότι σήμερα γιορτάζεται η παγκόσμια ημέρα Emoji.

0
0
0
s2smodern

Το νεο κατάστημα Caffeine Roastery Superfoods στην Κομοτηνή είναι πλέον έτοιμο και η εκπαίδευση των νέων μας συνεργατών συνεχίζεται σε εντατικούς ρυθμούς.

0
0
0
s2smodern

Επειδή όπως είπαμε οι εκπλήξεις δεν σταματούν σε λίγες μέρες η Ξάνθη θα υποδεχθεί το 2ο κατάστημα Caffeine Roastery Superfoods που θα έχει κάτι το διαφορετικό...

0
0
0
s2smodern

Σε λίγες μέρες και συγκεκριμένα το ερχόμενο μήνα θα υποδεχθούμε το 2ο κατάστημα Caffeine Roastery Superfoods που θα ανοίξει στη γειτονική Κομοτηνή.

0
0
0
s2smodern

Η φήμη του καφέ κατά τη διάρκεια των ετών μεταβάλλεται από ειδικούς και από επιστήμονες. Οι περισσότεροι προσπαθούν να βρουν τις θετικές και τις αρνητικές του ιδιότητες.

0
0
0
s2smodern

Το πρωινό είναι το πρώτο γεύμα που παίρνουμε ύστερα από πολύωρη νηστεία, που όπως υποδηλώνεται και από την ετυμολογία του αγγλικού όρου για το πρωινό, breakfast, δηλαδή break fast (διάλειμμα στη νηστεία), πρόκειται για εκείνο το γεύμα που διακόπτει τη νηστεία της νύχτας ή αλλιώς τη βραδινή περίοδο μη λήψης τροφής.

0
0
0
s2smodern